dijous, 16 d’abril del 2009

Farreras absolt. I les disculpes?

L'exconseller Farreras ha estat absolt després d'anys de patir un calvari que, segons diu ara la Justícia, era injustificat. S'han dit animalades de tota mena, acusacions contra ell i contra Unió que han fregat el delicte, merda i més merda anys i anys... No hi havia res. Ara seria doncs l'hora de les disculpes (tot i que si jo fos l'afectat els diria que ja se les poden fotre en cert lloc). Però no. Cap ni una. Vivim en un món ple de covards i de gent sense cap escrúpol ni dignitat, que hi farem.

En comptes de, com a mínim, callar, alguns encara han aprofitat per continuar lladrant. El bufó en cap del PSC i de la cort montillesca, el tal Zaragoza, exigeix a CiU disculpes perquè en sentència no ferma es condemna un antic secretari general. No diu ni piu d'en Farreras. S'ha de tenir pebrots o ser un gamerús diplomat (opto per la segona opció) perquè un paio del PSC digui això quan aquest partit i el seva nau nodrissa, el PSOE, han estat la tapadora del grup de xorissos més gran de la democràcia espanyola. Xorissos de l'alçada d'un campanar que no han tornat ni un duro del que van mangar, robar, defraudar, furtar, xupar, estafar... Una fàbrica de xorissos! Parlar de Filesa seria massa fàcil però atès que el personatge aquest, Zaragoza, marca el compàs de la música, el seguirem. Zaragoza, campeón, et penjo una foto en aquest article, a veure si et refresca memòria. Potser sense el pijama a ratlles et costa conèixer a algun dels fotografiats, però sovint el tens ben aprop com a col·laborador teu que és, per tant et deu sonar. Em sap greu remoure merda però veig que és el que t'agrada i atès que sóc dels que penso que ja està bé de parar la galta, passen aquestes coses.

L'impresentable del PSC no ha estat sol en el llançament de porqueria. La portaveu d'Iniciativa, Laia Ortiz, tampoc veu clar que Unió no s'hagi finançat de forma irregular. Tampoc gaire mèrit perquè aquesta noia no veu clar ni com escriure el seu nom, ja em direu com veurà una sentència judicial. Això de cantar encara La Internacional i emocionar-se amb els discuros de l'amic Fidel es veu que té efectes secundaris greus. Normalment els partits posen polítics/ques d'un cert nivell com a portaveus però Iniciativa fins i tot en això ha de ser diferent. Ara bé, ja veurem que diuen els jutges dels informes sobre la felicitat, el gripau gripat i la reproducció del cargol volador que han encarregat les conselleries d'Iniciativa a coneguts i saludats, que deia en Pla. Potser al final veurà alguna cosa clara, la pobra.

En fi, si no ho dic exploto.