dilluns, 16 de febrer del 2009

La cabra tira al monte (2)

Si fa un parell de diumenges veiem un diputat català d'EUiA defensant la dictadura dels Castro SL, ahir diumenge un eurodiputat d'ICV justificava Hugo Chávez per haver expulsat un eurodiputat del PP que havia gosat expressar-se lliurement a Veneçuela. Quines misèries! Diu Romeva, el noi mudat d'ICV, que a Veneçuela hi ha "dret d'admissió". I es queda tan tranquil! Suposo que aquest concepte de llibertat d'expressió és el que ells desitjarien aplicar si algun dia timguessin majoria per poder governar aquí (només de dir-ho, el meu inconscient ja rumia on tinc el passaport!). Sortosament, la democràcia espanyola no en té de dret d'admissió i per això comunistes i feixistes (que són dues cares de la mateixa moneda, no ho oblidem)es poden presentar a les eleccions lliurement i dir les animalades que els sembli. També cal matitzar, per ser justos, que mentre a uns se'ls aplica el codi penal a la més mínima quan preseten un llibre o ensenyen segons quines banderes, els comunoistes es poden passejar tranquil·lament amb banderes vermelles amb falç i martell, fotos de l'amic Stalin o d'altres "defensors" dels treballadors, gent progressista que tant de bé ha fet a la Humanitat i els símbols dels quals es veu que no inciten a l'odi. Aquests no.

Amb aquest concepte de la llibertat d'expressió no ha d'estranyar després que surtin els portaveus dels ¿excomunistes? de colors i parlin de complots quan es critica l'encara conseller Saura per ineptitud reincident. Quina por... la premsa, la dreta, l'esglèsia...uuuuuh, tothom conspirant contra tan insigne polític, contra tan gran líder. Per això no ha d'estranyar que envegin el dret d'admissió del gran demòcrata Chávez.

A aquesta colla no els arregla ni el conseller Baltasar resant un any seguit a la Moreneta! El que s'ha d'arribar a escoltar!